Haftanın Menüsü: 27 Ocak – 2 Şubat

Yorucu bir iki haftayı geride bıraktıktan sonra yepyeni iki Avustralya Açık şampiyonu ile yolumuza devam ediyoruz. Bu hafta erkeklerde Davis Cup olduğu için turnuva yok. Kadınlarda ise iki turnuva mevcut. 

ATP

Davis Cup: İlk tur mücadelelerinde sekiz eşleşme var.

Çek Cumhuriyeti – Hollanda
Kanada – Japonya
İspanya – Almanya
Fransa – Avustralya
Büyük Britanya – ABD
İtalya – Arjantin
Belçika – Kazakistan
İsviçre – Sırbistan.

DAVIS CUP RESMİ SİTESİ

WTA

Paris: (SportsTV) Avustralya Açık’ta istediğini bulamayan Maria Sharapova ile erken elenen Petra Kvitova ve Sara Errani, kapalı kort turnuvası olan Open GDF Suez’e katılan tenisçi listesinin başını çekiyor. Geçen seneki altı kupanın ardından, Melbourne’de kariyerinin ilk Grand Slam çeyrek finaline ulaşarak ilk 10’a giren Simona Halep de formunu devam ettirmek için korta çıkacak.

Avustralya Açık’ta sürpriz yaparak final gören Dominika Cibulkova turnuvaya daha önce katılacağını belirtese de yorgunluğu sebep göstererek çekildi. Ana Ivanovic kalça, Kaia Kanepi bel, Lucie Safarova da sağ omzu sakatlıkları nedeniyle turnuvadan çekilmek zorunda kaldılar.

WTA PARİS ANA TABLO
WTA PARİS RESMİ SİTESİ

Pattaya City: Melbourne’de istenileni veremeyen Sabine Lisicki ve Sorana Cirstea dışında, iyi bir performans gösteren Garbine Muguruza’nın da seribaşı olarak mücadele edeceği Tayland’daki turnuvada, Vera Zvonareva artık sakatlık sonrası alışma sürecini aşmak için korta çıkacak. Zvonareva çiftlerde de mücadele edecek. Bir diğer Rus Svetlana Kuznetsova da wildcard alarak turnuvaya katıldı.

Turnuva öncesi üç Japon tenisçinin (Misaki Doi, Ayumi Morita, Kurumi Nara) çekilmesi kafalarda soru işaretleri bırakırken Varvara Lepchenko da turnuvaya katılmayan diğer isim oldu.

WTA PATTAYA CITY ANA TABLO
WTA PATTAYA CITY RESMİ SİTESİ

1 responses to “Haftanın Menüsü: 27 Ocak – 2 Şubat

Yorum bırakın